IMG_1096-2.jpg

Tekijä

Olen Linda. Äiti, vaimo ja yrittäjä. Rakastan metsässä kävelyä, ravintolassa syömistä, yksin ja läheisten kanssa olemista. Olen itsepäinen, iloinen ja itseoppinut puumuotoilija.

Teen suomalaisesta puusta keittiö- ja sisustustuotteita verstaallani Espoossa. Ekologisuus on minulle sydämen asia ja se näkyy tuotteissani vahvasti. Teen itse kaikki, suunnittelusta veistämiseen.

Mielestäni puu on materiaalina erittäin kiehtova. Kova puu kuten kataja määrää syillään itse muotonsa, vaikka puukolla veistää, tämä antaa tuotteille uniikin ja luonnon muovaaman, rustiikkisen ulkonäön.

Haluan rikkoa perinteiset muotit ja tehdä kauniita ja erikoisia esineitä, joita et halua laatikkoon piilottaa. Samalla ne ovat myös kestäviä ja käytännöllisiä. Kun peset ja huollat Lulou-tuotteesi oikein, sinulla on siitä iloa moneksi vuodeksi.

Puutuotteiden pesu ja huolto

Puiset keittiötuotteet on hyvä pestä pian käytön jälkeen huuhtelemalla tai vedellä ja miedolla saippualla. Huuhtele kylmällä vedellä. Hyvin öljytystä lusikasta lähtee helpommin lika joten huoltaminen kannattaa! Puisia tuotteita ei kannata liottaa pitkään.  Älä koskaan pese tiskikoneessa.

Puiset keittiötuotteet kannattaa huoltaa säännöllisesti. Öljyäminen suojaa puuta ja pitää tuotteen siistinä. Uudelleen hiominen ja öljyäminen tekee tuotteesta uuden veroisen.

Ekologisuus

Keittiötuotteissa en käytä liimaa ja suoja-aineena on pellavaöljyn ja mehiläisvahan sekoite, joka on ekologinen, myrkytön ja mahdollisimman luomua.

Tuotteiden pakkaamiseen käytän puhtaita, kierrätettyjä papereita ja laatikoita.

Jos sinulla on kysyttävää voit mielellään ottaa minuun yhteyttä!

Thanks! Message sent.